"Grke zanima naš Parking servis i sistem"

Direktor Parking servisa Andrija Čupković izjavio je da su potencijalnim grčkim investitorima prezentovani projekti tog preduzeća uz poziv da u njima učestvuju.

Svet

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

09:55

Default images
Foto: Freeimages.com

"Ponudili smo im i naš parking sistem za koji su pokazali veliko interesovanje", istakao je Čupković.

Čupković je, posle otvaranja 16. međunarodne konferencije "Prodekspo" na kojoj su predstavnici grada Beograda predstavili projekte, naveo da je Beograd ponudio svoj parking sistem koji se primenjuje u još 12 gradova u Srbiji, ali i podvukao da su trenutno pregovori sa Mariborom pri kraju, tako da očekuje da će taj sistem biti implementiran u EU, odnosno u Sloveniji.

"Grčke kompanije su veoma zainteresovane za naš sofver i nastavićemo saradnju povodom toga", dodao je Čupković.

On je rekao da se razgovaralo i o izgradnji garaža u Beogradu i da će Parking servis iz svojih sredstava u narednoj godini izgraditi dve nove garaže na Obilićevom vencu i Studentskom trgu, a istovremeno i pozvao grčke investitore da učestvuju na tenderima kojih će biti u narednom periodu.

Čupković je naveo da će ti tenderi biti kroz javno-privatno partnerstvo, na početku za četiri nove lokacije, a u narednom periodu i za još 16 novih.

"Idemo u tom pravcu da Beograd bude grad koji nema problema sa parkiranjem", zaključio je Čupković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: