Novogodišnja trpeza najstarijim Beograđanima

Kraj godine je vreme darivanja, kada čak i mali znak pažnje nekome znači mnogo.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 19.12.2017.

17:00

Novogodišnja trpeza najstarijim Beograđanima
Foto: Delez

U Prihvatilištu za stara i odrasla lica bilo je posebno svečano – pripremao se novogodišnji ručak za sve korisnike. Hranu su pripremali, postavljali i služili predstavnci kompanije Delez Srbija i hotela Courtyard by Marriott.

“Društvena odgovornost je važan deo našeg poslovanja, a veoma nam drago kada možemo da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Vreme koje smo proveli sa korisnicima Prihvatilišta nam je ispunilo srca i nadamo se da smo im bar na trenutak ulepšali kraj godine”, kaže Kventin Roje, generalni direktor kompanije Delez Srbija.
Foto: Delez
Delez Srbija i Courtyard by Marriott hotel zajedno su realizovali ovu akciju, udruživši resurse i znanje, u cilju da korisnicima Prihvatilišta za stara i odrasla lica obezbede topao novogodisnji obrok.

“Važno je da u vreme kad se razmišlja o poklonima, mislimo i na sve one kojima je potrebna pomoć, kojima znači svaka podrška. Drago mi je što smo sa kompanijom Delez zajedno napravili poseban ugođaj korisnicima Prihvatilišta i što već sada možemo sa zadovoljstvom da kažemo da je ovo akcija koja treba da ima svoj nastavak i u narednim godinama”, izjavio je Gasser Robert, direktor hotela Courtyard by Marriott.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

15 h

Podeli: