Crni petak na srpski način

Svetski dan rasprodaje "crni petak" danas je znatno povećao promet u Tržnim centrima i prodavnicama Jagodine, potvrdili su za Tanjugu trgovci u ovom gradu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

19:25

Crni petak na srpski način
(Foto: Thinkstock)

Sniženja su od 20 do 70 odsto, od cipela u "Dajhmanu" i "Metrou", sunčanih naučara u "Optikusu", kućnih aparata u Tehnomaniji, kompjutera i multimedije u "Gigatronu", Sportske odeće i obuće u "IN sportu", odeće u "Takko", do čak 800 raznih artikala u Skandinavskom JYSK i Home plus.

U Tržnom centru "Vivo šoping" u Turističkom kompleksu Jagodina, gotovo svih 30 savteskih brendova je za danšnji dan snizilo cene, najvise od 20 do 30 odsto.

"Puno je kupaca iz drugih opština: Ćuprije, Paraćina, Despotovca, Svilajnca, dok će Jagodinici doći večeras", kažu prodavači.

U "Gigatronu" kažu da su posebno jutros imali veliku gužvu, "kupce je privukla najva 'crnog petka', ali i naša brojna i velika sniženja".

U prodavnici "Metro" napominju da petkom gotovo i da nisu imali kupaca, a danas ih je dosta kupuju, probaju, razgledaju. . .

Većina ovih prodavnica, kažu trgovci, akciju "crni petak" će produžiti i sutra i u nedelju

Trgovci su zadovoljni, iako je, kako ističu, kraj meseca kada platežna sposobnost nije velika, a i penzije tek stižu od 25. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

11 h

Podeli: