"Pričaću s ministarkom, 'Pančevac' prvi na listi"

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je Pančevački most trenutno bezbedan za korišćenje, ali i ocenio da je "očigledno" da mu je potrebna rekonstrukcija.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 23.11.2017.

13:06

Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Obraćajući se novinarima posle dodele stohiljadite "senior kartice" u Skupštini grada, Mali je najavio da će narednih dana razgovarati s ministarkom građevinarstva Srbije Zoranom Mihajlović o stanju tog mosta.

"Razgovaraću sa Zoranom Mihajlović pošto je taj most u nadležnosti Republike a ne grada. U svakom slučaju, Pančevački most je prvi na listi prioriteta kada je reč o obnovi mostova", kazao je gradonačelnik.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" je ranije saopštilo da je Pančevački most u Beogradu potpuno bezbedan za saobraćaj.

U saopštenju povodom medijskih napisa da delovi mosta otpadaju, "Putevi Srbije" su naveli da je "na prilaznoj konstrukciji mosta sa beogradske strane", u zoni iznad stajališta "Infrastruktura železnice Srbije", došlo do "krunjenja manjih delova betonskog parapeta", ali da su ta oštećenja "estetske prirode".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: