Kreće sezona na Lidu, postavlja se most

Gradska opština Zemun i ove godine je organizovala postavljanje pontonskog mosta ka plaži Lido, a da sam početak kupališne sezone počinje u subotu, 1. jula.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.06.2017.

15:09

Kreće sezona na Lidu, postavlja se most
Foto: Thinkstock, ilustracija

Plaža Lido biće na raspolaganju građanima svakoga dana od 9 do 19 sati, a kupališna sezona trajaće do 1. septembram navodi se u saopštenju.

''I ove godine ćemo, u interesu građana Zemuna i Beograda, u potpunosti biti spremni za letnju sezonu sa svim sadržajima na koje smo već navikli posetioce Lida, a to je medicinsko osoblje, spasioci, rekreativni programi, rekviziti, razne manifestacije tokom čitave sezone. Pripadnici Vojske Srbije sklapaju pontonski most, a već sutra počinjemo sa ostalim tehničkim pripremama kako bi zajedničkim delovanjem pitanje bezbednosti naših sugrađana podigli na najviši mogući nivo'', izjavio je zamenik predsednika GO Zemun Damir Kovačević, koji je na terenu sa stručnim timom Rečne flotile nadgledao postavljanje pontona.

Kovačević je naglasio da je prelazak preko pontonskog mosta besplatan i pozvao sve građane da na dan zvaničnog otvaranja sezone, 1. jula dođu na Lido i uživaju u programu koji će Gradska opština Zemun kao dobar domaćin u duhu tradicije gostoprimstva prirediti za sve posetioce ''zemunskog mora''.

Kao i prethodnih godina, tokom trajanja letnje sezone, za sve posetioce Lida biće ogranizovani različiti programi u okviru manifestacije ''Leto na Lidu'', sa sadržajima za sve generacije, poput kreativnih radionica za decu, sportskih i kulturno - zabavnih sadržaja, navodi se u saopštenju opštiine Zemun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

10 h

Podeli: