Mihajlovićeva Bregoviću:Ne služimo bajate sendviče

Muzičar Goran Bregović dobio je ime na avionu Er Srbije, a tokom svečanosti je kazao da mu sve u avionu prija, čak i bajati sendviči.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2017.

10:16

Mihajlovićeva Bregoviću:Ne služimo bajate sendviče
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

Bregović je otkrivajući svoje ime na letelici Er Srbije rekao da je zaljubljenik u letenje i da ne zna nikoga ko ne voli avione.

"Sviđa vam se čak i kad avion kasni, pa gluvarite na aerodromu. I kad vam one lepe stjuardese daju bajate sendviče u ekonomskoj klasi ili kad vas služe u biznis-klasi - sve vam u avionu prija", kazao je Bregović, a prenose Večernje novosti.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana MIhajlović uzvratila je Bregoviću da se u Er Srbiji ne služe bajati sendviči i da je u avionima nacionalnog avio-prevoznika odlična usluga.

Goran Bregović peti je istaknuti građanin koji je dobio svoje ime na avionu Er Srbije, pre njega ta čast je pripala teniseru Novaku Đokoviću, košarkašu Vladu Divcu, fudbaleru Dejanu Stankoviću i glumcu Mikiju Manojloviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

7 h

Podeli: