Magla ih sa "Konstantina" preusmerila na "Teslu"

Zbog magle na području grada Niša, avioni iz Malmea i Bazela su, umesto na Aerodrom "Konstantin Veliki", sleteli u nedelju uveče na beogradski aerodrom.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2017.

09:32

Magla ih sa
Foto: Aeodrom "Nikola Tesla", arhiva

Kako je saopštilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, svi jutarnji letovi sa Aerodroma “Nikola Tesla” Beograd su realizovani prema planiranom redu letenja, bez otkazivanja.

Dežurne službe beogradskog aerodroma obezbedile su nesmetano i bezbedno odvijanje avio-saobraćaja.

Uređaji i sistemi SMATSA u punom su operativnom radu, a sve usluge u vazdušnoj plovidbi pružaju se neometano.

Na rekama i dalje važi obustava saobraćaja, a zabrana za šlepere i kamione na određenim putnim pravcima.

Železnički saobraćaj na mreži pruga čiji je upravljač "Infrastruktura železnice Srbije" a.d. funkcioniše redovno, bez poremećaja i nema značajnih smetnji u funkcionisanju koje su uzrokovane nepovoljnim vremenskim uslovima (niske spoljne temperature, snežne padavine, jak vetar, smanjenja vidljivopst i sl.).

Nema poteškoća ni u odvijanju robnog železničkog saobraćaja.

Na rekama Tisi, Savi i Dunavu obustavljen je i dalje saobraćaj.

Proglašena je redovna odbrana od leda na Dunavu, na Savi, a vanredna odbrana od leda na Dunavu kod Golupca, Velikog Gradišta, Kostolca, Smedereva, Pančevo, Beograd, Novi Sad i na celom toku Tise.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

13 h

Podeli: