SBB kupio IKOM

Kompanija SBB, operator digitalne i analogne kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije u Srbiji, kupila je 100 odsto udela u kompaniji IKOM.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2016.

09:38

SBB kupio IKOM
Foto: Thinkstock

Time SBB nastavlja širenje svog poslovanja i mreže korisnika, kaže Jovana Lukić, direktorka za odnose sa javnošću SBB-a, dodajući da je ukrupnjavanje operatora logičan korak na telekomunikacionom tržištu i trend u celom svetu, potvrđeno je Tanjugu u SBB-u.

Prema njenim rečima, zahtev za odobrenje transakcije je predat Komisiji za zaštitu konkurencije prema uobičajenim regulatornim propisima.

"Zbog veličine i povezanosti u celom regionu, kao i daljih ulaganja United Grupe u mrežu i usluge, i korisnici IKOM-a će imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima", izjavila je Lukićeva za Tanjug.

IKOM je, takođe, jedan od kablovskih operatora u Srbiji, koji pruža usluge analogne i digitalne televizije, interneta i fiksne telefonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: