Srbija

Subota, 03.01.2015.

20:15

"Ne mogu sebi da oprostim što..."

Premijer Aleksandar Vučić smatra da mu je najveća strateška greška koju sebi ne može da oprosti to što Srbija nije dala koncesiju za svoje puteve kao Hrvatska.

Izvor: Tanjug

Default images

"Ja bih sebe sad razapeo zbog toga što sam pogrešio, što nisam izračunao i što sam bio glup da to ne uradim. Hrvati su ušli u to da daju koncesiju za svoje puteve, uzeće na tome dve milijarde, biće im održavanje puteva bolje nego što je danas", prokomentarisao je Vučić.

On je rekao da je pogrešio što je Hrvatskoj, kako je rekao, dao prednost po tom pitanju.

"Tamo je ušao Goldman saks, i to je strateška greška koju ne mogu sebi da oprostim. Ja zbog toga noćima nisam spavao", zaključio je Vučić.

Upitan da li je to njegova ili greška njegovih ministara, Vučić je ocenio da je greška strateška i da je zbog toga on odgovoran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

163 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – otimaju: Rusija uzvraća udarac

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o postupku nadoknade štete Rusiji i centralnoj Banci Rusije "izazavane neprijateljskim delovanjem SAD" koji predviđa da Moskva može da zapleni američku imovinu u Ruskoj Federaciji.

13:14

26.5.2024.

1 d

Podeli: