Kako da registrujete stari traktor?

Policijska uprava Čačka saopštila je da je omogućena registracija traktora i priključnih mašina starijih od pet godina za koje vlasnici nemaju dokaz o poreklu.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 25.10.2014.

14:51

Default images

PU u Čačku obavestila je građane da je dopunama Pravilnika o registraciji motornih i priključnih vozila omogućena registracija traktora, priključnih vozila za traktor, motokultivatora i radnih mašina namenjenih za radove u poljoprivredi starijih od pet godina za koje vlasnici nemaju dokaz o poreklu i vlasništvu vozila i dokaz o izmirenim carinskim i poreskim obavezama.

Dopunama Pravilnika, za registraciju navedenih vozila potrebni su dokazi o bavljenju poljoprivrednom prizvodnjom, o tehničkoj ispravnosti vozila i uplati propisanih troškova, kao i overene izjave dva svedoka, uz obaveznu polisu i lični kartu " za fizička lica, odnosno dokaz o upisu u registar " za pravna lica.

Pod ovim uslovima registracija se može obaviti najkasnije do 30.decemra 2015. godine, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

8 h

Podeli: