Da li BG na vodi škodi ekologiji?

Nacrt prostornog plana uređenja dela priobalja Save za projekat Beograd na vodi i izveštaj o uticaju na životnu sredinu biće izloženi na uvid do 28. oktobra.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

13:23

Default images

Kako se navodi na sajtu Republičke agencije za prostorno planiranje (rapp.gov.rs), dokumenti će moći da se pogledaju na sajtu ili svakog radnog dana od 9.00 od 14.00 u zgradi Gradske uprave Beograda na Trgu Nikole Pašića 6.

Javna prezentacija Nacrta Prostornog plana i Izveštaja o proceni uticaja na životnu sredinu biće odrzana u velikoj sali Gradske uprave grada Beograda, u ponedeljak, 13. oktobra, u podne.

Primedbe na Nacrt Prostornog plana i Izveštaj o strateskoj proceni uticaja, mogu se dostaviti tokom trajanja javnog uvida, isključivo u pisanom obliku, poštom ili na pisarnici organa lokalne samouprave, ili Republičkoj agenciji za prostorno planiranje.

Adrese za slanje primedbi su Grad Beograd, Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove (preko pisarnice), 27. marta 43-45, 11000 Beograd, ili Republicka agencija za prostorno planiranje, Kralja Milutina 10a, 11000 Beograd.

Javna sednica Komisije za javni uvid biće održana po završetku javnog uvida 5. novembra, sa pocetkom u 12.00, u velikoj sali Gradske uprave grada Beograda.

Projekat "Beograd na vodi", u koji će biti uloženo između tri i četiri milijarde evra, gradiće kompanija Igl hils iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u partnerstvu s Vladom Srbije. Predviđena je fazna gradnja između 1,8 i dva miliona kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora na oko 100 hektara savskog amfiteatra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

13 h

Podeli: