Prvo grade luksuzne stanove

Pripreme za početak gradnje Beograda na vodi su u punom jeku, pišu Novosti.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 10.07.2014.

20:59

Default images

S obzirom na to da je master plan završen i predstavljen javnosti, investitori već traže od projektanata da dostave ponude za izradu neophodne dokumentacije za gradnju rezidencijalnih kula, odnosno dva stambena zdanja, saznaje list.

To su prvi u nizu projekata u takozvanoj prvoj fazi radova, koja obuhvata još i Beogradsku kulu, tržni centar , koji bi trebalo da bude najveći na Balkanu, i dva hotela.

Ako je suditi po rokovima koji se postavljaju potencijalnim projektantima, investitori su ozbiljni u nameri da što pre počne izgradnja, pišu Novosti u današnjem štampanom izdanju.

Kako je srpska strana ugovorila sa partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata naše firme biće maksimalno uključenje u projektovanje i izgradnuju ovog kompleksa.

Stambeni objekti, kako je najavljeno, naći će se u blizini Beogradske kule, parka i tržnog cebtra. Sam park trebalo bi da se prostire na oko 37.000 kvadrata. Ceo kompleks Beograda na vodi zauzimaće oko dva kilometra savske obale. Prva faza radova, kako su najavili investitori, trebalo da bude završena do kraja 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

11 h

Podeli: