Osnovana Komora transportnih firmi

Održana osnivačka Skupština Privredne komore "Međunarodni transport i logistika“, koju su osnovala oko 190 preduzeća iz oblasti transporta i logistike.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 30.01.2013.

18:30

Default images

Ova komora je osnovana izvan sistema Privredne komore Srbije.

"Na ovaj korak smo se odlučili, jer kroz članstvo u Privrednoj komori Srbije nismo uspeli da na najbolji način zaštitimo naše interese. Verujemo da će i druge privredne grane uvideti da samoorganizovanjem mogu unaprediti svoje poslovanje", navedeno je u saopštenju posle osnivačke Skupštine.
Prisustvo preduzeća različitih veličina je dokaz da postoji jedan zajednički cilj, a to je unapredjenje delatnosti, naglašava se u saopštenju, uz napomenu da je Privredna komora "Medjunarodni transport i logistika" potpuno dobrovoljno organizovana komora i osnivači su uvereni da će ovim najbolje ostvariti svoje ciljeve.
Za predsednika komore "Međunarodni transport i logistika" skupština je izglasala Neđu Mandića.
Nakon izvršene registracije Privredna komora „Medjunarodni transport i logistika“ će započeti aktivnosti na postizanju svojih ciljeva u skladu sa
usvojenim Statutom, navedeo je u saopštenju Inicijativnog odbora te komore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

15 h

Podeli: