Radoman: U RBV nema kriminala

Pokrajinski sekretar za finansije Zoran Radoman kaže da u RBV nema kriminala i napomenuo da se ne protivi tome da bude obavljena istraga o poslovanju te banke.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2012.

15:51

Default images

"Nemam ništa protiv istrage o poslovanju Razvojne banke Vojvodine, jer od kad njome upravlja pokrajina nikakvih protivzakonitih radnji nije bilo”, rekao je Radoman za RTV -Radio Novi Sad.

Radoman je to rekao demantujući navode u pojedinim medijima, prema kojima specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević odlaže privodjenje osumnjičenih za pljačku desetina miliona evra u RBV.

Kako je preneto na Internet stranici RTV, istrage povodom te banke bilo je i do sada, odnosno inspekcije i pripadnici MUP proveravali su njeno poslovanje, ali to se odnosi na rukovodstvo Metals banke i na period prinudne uprave nad njom.

Većinski vlasnik Metals banke je pre četiri godine postala pokrajina, transformišući je u RBV kako bi ta finansijska institucija, prema izjavama pokrajinskih zvaničnika, postala u prvom redu servis privredi i igrala značajnu ulogu u očuvanju i otvaranju novih radnih mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: