Srbija

Petak, 27.11.2009.

08:37

Operator neizvestan, SBB ima šansu

Tender će biti ponovljen ukoliko “propadne” javni poziv za drugog fiksnog operatera, kaže Jovan Radunović, predsednik Upravnog odbora RATEL-a.

Izvor: Novosti

Default images

Predsednik UO RATEL-a ipak kaže da je optimista i dodaje da se nada da će posao biti uspešno završen. „Nadam se da ćemo posao uspešno obaviti. U životu se dešavaju razne stvari i može da se desi da u ovom trenutku ne dobijemo zainteresovane i ukoliko do toga dođe, tender ćemo ponoviti“, kaže on.

Povodom nezadovoljstva SBB-a i navoda da ih odredba o broju korisnika namerno diskvalifikuje sa tendera, on kaže da „SBB ima korisnike i u okruženju, a ne samo u Srbiji i nema nikakvih ograničenja što se tiče njihovih mogućnosti da konkurišu prema uslovima u konkursu“.

„Činjenica je da kada je dolazio Telenor kao drugi operater za mobilnu telefoniju, nije imao nijednog korisnika u Srbiji, a 150 miliona korisnika u svetu, pa je dobio dozvolu da počne da radi“, dodaje Radunović.

Podsetimo, tender je prošle nedelje raspisala Republička agencija za telekomunikacije, a u medijima se pored Telenora i SBB-a pominjao i interes američkih i grčkih kompanija za drugu licencu fiksne telefonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: