Srbija

Petak, 26.08.2011.

17:05

Telekom: Za Arena Sport 7,7 mil.€

Telekom Srbija postao je vlasnik 51 odsto kompanije HD WIN i sva četiri TV kanala Arena Sport dokapitalizacijom vrednom 7,7 miliona evra.

Izvor: Tanjug

Default images

Telekom će od 1. septembra ponuditi gledanje televizijskih emisija na Internetu i mobilnim telefonima.

Ova investicija predstavlja najznačajnije ulaganje Telekoma Srbija posle kupovine većinskog paketa Telekoma Srpske i osnivanja operatora m:tel u Crnoj Gori.

Tom akvizicijom Telekom Srbija je postao prvi telekomunikacioni operator u Srbiji koji će pored distribucije imati značajnu ulogu i u proizvodnji multimedijalnih sadržaja.

Telekom Srbija će omogućiti gledanje televizijskog programa, ne samo Arena sport kanala, pomoću internet televizije (Web TV) i televizije putem mobilnih uređaja, telefona i tablet računara (Mobile TV).

Najgledaniji sportski kanal i vodeća telekomunikaciona kompanija u regionu već su, kako se ističe u saopštenju Telekoma Srbija, pokrenuli i nove zajedničke projekte koji će uskoro biti ponuđeni na tržištima Srbije, BiH i Crne Gore.

Kupovinom kanala Arena Sport, Telekom Srbija će korisnicima ponuditi sopstvene sadržaje i tako proširiti već značajnu ponudu multimedijalnih servisa.

Za razliku od klasične televizije, korisnici će putem Interneta i mobilnog telefona uz Web i Mobile TV, pored TV programa, moći da prate i specijalne i ekskluzivne sadržaje kao što su prenosi utakmica, koncerata, filmova ili različitih zabavnih i informativnih emisija koje nisu na redovnom programu.

Nove usluge Web i Mobile TV korisnicima Telekoma Srbija biće dostupne od 1. septembra.

Televizijski program putem Interneta (Web TV) biće dostupan u okviru tri paketa: Osnovnog (B92 info, SOS kanal, Studio B, Feelmax Yu, TV S, Travel, Outdoor, BBC world, DM SAT), Arena paketa (Arena 1, 2, 3, 4) i Paketa za odrasle (Dorcel).

Dodatna pogodnost je i to što korisnik Web TV-a, kada mu je potrebno da na taj način ima pristup ovim TV programima, pakete može da aktivira i na samo 24 sata.

Putem mobilnog telefona (Mobile TV), korisnici će moći da prate sadržaj 14 TV kanala: B92 info, Studio B, SOS kanal, Metropolis, Arena Sport 1, 2, 3, 4, Feelmax, TV S, Bloomberg, BBC world, Deutsće Welle i Dorcel, takodje podeljenih na Osnovni (TV uživo), Arena i Paket za odrasle.

Korisnici na Mondo WAP portalu treba da izaberu opciju "Video" i uz pomenute TV programe na raspolaganju će imati i druge zanimljive multimedijalne sadržaje kao što su: stanje na putevima, filmovi i serije, fudbal Liga šampiona i Liga UEFA i slično, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Podeli: