Srbija

Petak, 25.03.2011.

12:26

Petrović: Stiže bolji standard

Građani Srbije u naredne dve godine mogu da očekuju poboljšanje životnog standarda, izjavio je srpski ministar trgovine i poljoprivrede Dušan Petrović.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

On je kazao da će građani Srbije "tada lakše moći da izmiruju svoje kreditne obaveze".

Petrović je dodao da Vlada Srbije pored mera o reprogramu kredita priprema i niz drugih mera koje će dati dodatan impuls srpskoj ekonomiji i olakšati život građana.

Kako je naveo, u toku su dogovori između Vlade Srbije i poslovnih banaka o reprogramiranju kredita gradjana i izrazio očekivanje da će vrlo brzo biti postignut dogovor o tome.

On je podsetio da je u Srbiji više od 950.000 građana kreditno zaduženo a da njih 850.000 uredno otplaćuje svoje obaveze.

Prema rečima Petrovića, mera reporgramiranja kredita relaksiraće porodične budžete pa će ljudi u narednom periodu imati više novca na raspolaganju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

20 h

Podeli: