Arapi merkaju Balkan iz Podgorice

Grupacija ADFG iz Abu Dabija objavila je da će u Podgorici otvoriti predstavništvo za tržište Istočne Evrope.

Region

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.10.2014.

14:01

Default images

Kako pišu Vijesti, predstavništvo Abu Dabi fanjenšl grupe (ADFG) u glavnom gradu Crne Gore imaće kadar koji će biti angažovan puno radno vreme, kao i u njenim sedištima u Abu Dabiju, Dubaiju i Londonu.

Kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ADCM, koja posluje u okviru Abu Dabi fanjenšl grupe (ADFG), jedan je od investitora u podgorički multifunkcionalni rezidencijalno-poslovni objekat Atlas kapital centar, čija se gradnja, prema saopštenju kompanije, završava do kraja 2015. godine.

Izvršni direktor ADFG-a, Jasim Alsediki, kazao je da je kompanija na tržištu Istočne Evrope dobro pozicionirana, "sa snažnom reputacijom baziranom na ranijim uspesima".

"Novim predstavništvom u Podgorici i iskusnim ekspertskim timom koji posluje u Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji, pokazujemo svoju posvećenost tom regionu i naše uverenje da tu postoje dobre investicione mogućnosti", rekao je Alsediki.

Dodaje da ADFG ima mehanizme praćenja povraćaja investicije i da će njihovo prisustvo u regionu biti još veće u budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: