Srbija

Ponedeljak, 28.03.2016.

18:17

Niču novi zasadi voća, pomoć ratarima

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković potpisao je ugovore o dodeli podsticajnih sredstava sa poloprivrednicima 59 registrovanih domaćinstava.

Izvor: FoNet

Niču novi zasadi voća, pomoć ratarima
Foto: Thinkstock

Opštinskim budžetom za ovu godinu za bespovratna podsticajna sredstva izdvojeno je 20 miliona dinara, do sada je utrošeno 5.226.343 dinara, a među potpisanim ugovorima najveći broj je bio za dodelu podsticaja za podizanje novih zasada voća, saopšteno je iz opštinske uprave.

Mirković je izrazio zadovoljstvo što poljoprivrednici i sami preuzimaju inicijativu, računaju na pomoć opštine i slobodni su da se sve više stručnim službama obrate i molbom za savet i konstruktivnim predlozima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Svet

Rusi gube: Sve ide Ukrajini

Članice Evropske unije pristale su da preusmere oko tri milijarde evra zamrznute državne imovine Rusije za zajedničku kupovinu oružja za Ukrajinu.

18:55

10.5.2024.

1 d

Aktuelno

"Uzalud gradimo stanove"

Više od polovine nemačkih kompanija u stanogradnji se žali na manjak porudžbina, zaključak je danas objavljenog izveštaja Instituta za ekonomska istraživanja IFO iz Minhena.

19:30

10.5.2024.

1 d

Podeli: