Aktuelno 5

12.05.2024.

16:39

Muškarac zaprosio devojku u finalu Evrovizije i to uz našu "Ramondu" VIDEO

Pobednik Evrovizije 2024, čije je finale održano tokom protekle noći, je predstavnik Švajcarske Nemo sa pesmom "The Code".

Izvor: B92.net

Muškarac zaprosio devojku u finalu Evrovizije i to uz našu "Ramondu" VIDEO
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

Naša predstavnica Teya Dora osvojila je 17. mesto sa pesmom "Ramonda", a njen nastup su mnogi okarakterisali kao jako dobar i emotivan, kao i samu pesmu i njeno pevačko umeće.

Ono što je mnogima promaklo jeste da je izvesni muškarac iz publike u Malmeu zaprosio svoju devojku tokom sinoćnjeg finala, i to baš uz nastup Teya Dore. Snimak prosidbe sada je isplivao u javnost.

@skymusic.entertainment SHE SAID YES! 🌸 Dok je ovogodišnja predstavnica Srbije na #ESC24 izvodila svoju pesmu “Ramonda” kao najemotivniji trenutak bila je prosidba! 🌸 @TeyaDora je nastupila pod rednim brojem 16, dok je publika oduševljeno slušala našu predstavnicu! ✨ GLASAJTE! 🇷🇸 #SEtv #SkyMusic #SkyMusicEnertainment #TeyaDora #Ramonda ♬ original sound - /SETV

Muškarac je kleknuo je i izvadio prsten, a ostatak publike je ovaj čin gledao sa divljenjem, aplauzom i ovacijama. Dama je bila van sebe od sreće, a snimak je objavljen na Tiktoku.

Teodora se posebno raznežila kada je videla ovaj snimak, pa je isti podelila putem Instagrama.

"Čestitam", napisala je pevačica uz emotikon ljubičastog srca.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: