Mihajlovićeva "pogurala" Žeželj

Pripreme za nastavak izgradnje Žeželjevog mosta se sprovode po planu i uskoro će biti nastavljeni radovi zahvaljući Ministarstvu građevinarstva.

Izvor: B92

Sreda, 08.10.2014.

18:01

Default images

Pripremni radovi, mobilizacija ljudstva i tehnike i komunikacija sa podizvođačima koji grade Žeželjev most sprovode se po planu, što će omogućiti da uskoro budu nastavljeni radovi na ovom projektu, navodi se u pismu, koje je ministru građevinarstva Zorani Mihajlović uputila kompanija Azvi u ime konzorcijuma "Azvi-Tadei-Horta Koslada" koji gradi Žeželjev most.

"Uključivanje Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture bilo je ključno da se prevaziđu problemi i nastave radovi, u najboljem interesu građana Srbije i Novog Sada", navodi se u pismu.

Dodaje se, takođe, da je konzorcijum izvođača zahvalan svim stranama uključenim u projekat na naporima koje su uložili da se prevaziđu problemi u vezi isplate situacija 5 i 6 za Lot 2 u predviđenim rokovima, saopštilo je Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

10 h

Podeli: