Srbija most za indijske kompanije

Srbija može indijskim kompanijama da posluži kao most prema Zapadu, ali i prema Ruskoj Federaciji, gde za našu zemlju važe znatne trgovinske olakšice.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.03.2013.

13:09

Default images

Ovo je rekao predsednik Srbije Tomislav Nikolić u razgovoru sa odlazećom ambasadorkom Indije Nenčom Lovum Mukopadaja.

U oproštajnoj poseti ambasadorke Mukopadaja Nikoliću predsednik Srbije zahvalio je ambasadorki Indije na njenom doprinosu unapredjenju odnosa izmedju naše dve zemlje.
Nikolić i Mukopadaja saglasili su se da postoje velike mogućnosti za unapredjenje saradnje izmedju Srbije i Indije, saopštila je pres služba predsednika Srbije.
Ambasadorka Mukopadaja istakla je da bi Indija bila posebno zainteresovana za razvijanje saradnje na polju farmacije, turizma, u IT sektoru i u poljoprivredi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: