Galerija: Renault Twingo GT

Dolazak modela Twingo GT na tržišta pojedinih evropskih zemalja, Renault je obeležio novim fotografijama ovog malog gradskog zvrka.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 29.11.2016.

17:10

Galerija: Renault Twingo GT

Razvijen u Renault Sport odeljenju, Twingo GT opemljen je poznatim 0.9 litarskim trocilindrašem, koji je u odnosu na standardnih 90 pojačan na 110 "konja", dok je maksimalni obrtni moment porastao sa 135 na 170 Nm.

Snaga se na zadnje točkove prenosi putem petostepenog manuelnog menjača, a automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za 9,6 s.
Twingo GT postavljen je na 17 inčne ali felne, Renault je poboljšao oslanjanje i ESP sistem, a navedene modifikacije doprineće boljoj upravljivosti i ponašanju na putu prilikom oštrije, sportske vožnje.

U skladu sa namenom automobila, spoljašnjost Twinga GT ima dodatnu notu agresivnosti zahvaljujući većim točkovima i niskoprofilnim gumama, specijalnim "trkačkim" nalepnicama i diskretnom bočnim otvoru za vazduh, dok je zadnji branik dizajniran u obiku difuzora iz kojeg izviruju dve simetrično postavljene cevi izduvnog sistema.

Više fotografija modela Twingo GT pogledajte u našoj Galeriji.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: