Automobili

Petak, 05.06.2015.

12:00

Hyundai Santa Fe za 2016.

Hyundai je u Koreji predstavio redizajn svog najvažnijeg SUV modela. Santa Fe za 2016. pretrpeo je neznatne stilske izmene i unapređenja na planu opreme i motorizacije.

Izvor: B92

Default images

Od premijere aktuelne generacije Hyundaija Santa Fe proteklo je nešto više od tri godine, i došlo je vreme za njegovo osveženje.
Fotografije koje nam stižu iz Južne Koreje pokazuju da su dizajneri intervenisali na prednjem braniku i maski hladnjaka, kao i na stop svetlima.
Kupcima će biti ponuđene i tri nove boje karoserije, a imaće mogućnost da izaberu jedan od dva dizel motora koji zadovoljavaju Euro 6 norme.

Dvolitarska jedinica proizvodi 186 ks (137 kW) pri 4.000 o/min, a snažniji, 2.2 litarski dizelaš raspolaže sa 202 ks (149 kW) na 3.800 obrtaja.
Hyundai tvrdi da je unapredio čvrstinu konstrukcije vozila upotrebom novih čeličnih materijala, što će, kako kažu, poboljšati rezultate na testovima bezbednosti.
Santa Fe za 2016. opremljen je brojnim sistemima asistencije, kao što su “pametni” tempomat, automatska kočnica u slučaju opasnosti od sudara, sistem za otkrivanje drugih vozila u mrtvom uglu, sistem spoljnih kamera koji pokriva oblast od 360 stepeni...
Specifikacije modela za evropsko tržište za sada nisu poznate ali možemo ih očekivati uskoro.

Izvor: TheKoreanCarBlog

Vozili smo: Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi Style

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: