Aston Martin Vanquish za 2013.

Novi Aston Martin, koji će zameniti odlazeći DBS, snimljen je u Italiji gde je britanska kompanija istovremeno organizovala promotivno fotografisanje ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2012.

12:10

Default images

Nakon koncept-prototipa AM310 koji je predstavljen u maju na događaju Concorso d'Eleganza u Italiji, najpre je otkriveno da će Aston Martin za novi model oživeti nekadašnji naziv Vanquish, a sada smo u prilici da vidimo i kako ovaj automobil izgleda:



U odnosu na prototip AM310, izmene su minimalne. Serijski automobil ima redizajnirane alu felne, rešetka maske hladnjaka ofarbana je u crno, dok su prednji spojler, aerodinmički dodaci na pragovima i zadnji difuzor sada u boji karoserije.
Očekuje se da će novi Vanquish pokretati 6.0 litarski V12 motor. Snaga ovog agregata još uvek nije saopštena, a prema nezvaničnim informacijama trebalo bi da iznosi oko 560 ks.

Novi Aston Martin Vanquish pojaviće se na tržištu 2013. godine, a zvanična prezentacija trebalo bi da se održi tokom leta 2012.

Pogledajte kako izgleda prototip A310.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Podeli: