Ponosan što je stavio lisice na Porsche Carrera GT

Bahati vozači zagađuju ulice širom sveta. Viđamo ih u svakakvim automobilima, od najvećih krntija pa sve do veoma skupih i posebnih mašina. Jedan radnik parking servisa u Atlanti odlučio je da pošalje poruku ovakvim ljudima.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 21.09.2014.

11:31

Default images

Zaposleni u Parking servisu u Atlanti, takođe i korisnik društvenih mreža koji stoji iza profila IrLooserBoy, objavio je fotografije svog najvećeg ulova sa porukom "Stavio sam lisice na Porsche, za ceo narod". Prema rečima autora fotografija, vozač Porschea se poneo izuzetno bahato pa je morala biti primenjena najstroža kazna. "Izuzetno bahato" u ovom slučaju znači da je aparat za plaćanje parkinga bio udaljen 5 metara od mesta na kojem je auto ostavljen i da je na parkingu vidno postavljeno upozorenje da će na automobile biti postavljene lisice ukoliko se krše propisi.
Takođe, kako je reč o privatnom parkingu, postojala je opasnost da će vozač jednostavno ignorisati kaznu koju je dobio. Zbog toga, radnik Parking servisa je odlučio da postavi lisice i da na taj način osigura plaćanje kazne, koja će iz dana u dan biti sve veća, dok za to vreme vlasnik auta neće moći da ga koristi.
Podsećamo vas da se na beogradskim ulicama takođe mogu videtil lisice na automobilima sa stranim registarskim tablicama za koje vozači nisu platili parking.
Pročitajte kako se ta akcija sprovodi kod nas i šta se desilo sa osobom koja je odlučila da na silu ukloni lisice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: