Redizajnirani Golf stiže u novembru

Aktuelna, sedma generacija debitovala je 2012. godine, a Volkswagen će u novembru predstaviti restilizovanu verziju ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 14.10.2016.

09:57

Redizajnirani Golf stiže u novembru
Dosadašnjih sedam generacija modela Golf

Očekuje se da će Golf za 2017. imati neznatno izmenjen dizajn, pre svega branika, farova i maske hladnjaka, kao i stop svetala. Kao i obično kada je reč o redizajnu Volkswagenovih modela, u unutrašnjosti će biti ponuđeni novi dezeni tapacirunga i presvlaka, a što se tiče sadržaja najverovatnije će biti unapređen multimedijalni sistem.

Kada je reč o motorizaciji, treba računati pre svega na poboljšanja na polju potrošnje i smanjenja zagađenja izduvnim gasovima. Osim toga, moguće je da će pojedini agregati dobiti koju konjsku snagu više.

Volkswagen Golf je već decenijama najvažniji model u proizvodnom programu nemačkog auto-giganta, a godinama je najprodavaniji model na evropskom tržištu. Prva generacija pojavila se daleke 1974, a do kraja 2015. sa fabričkih traka sišlo je tačno 32.590.025 Golfova. U Volkswagenu su izračunali da je u protekle 42 godine po jedan novi primerak Golfa nalazio svog vlasnika u proseku na svakih 40 sekundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: