Zamensko vozilo, ako je vaš automobil duže na servisu

Sezona godišnjih odmora je pri kraju. Mnogi vozači će, posle dugih putovanja, želeti da provere ispravnost svog automobila i obave neophodne popravke ili servisiranje.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 02.09.2016.

12:22

Zamensko vozilo, ako je vaš automobil duže na servisu

Kako vlasnici ne bi ostali bez svog četvorotočkaša duže nego što im to obaveze dozvoljavaju, PSC Komnenović nudi novu uslugu. Klijenti koji dovezu svoj auto na servisiranje u ovu kuću, dobiće besplatno na korišćenje drugi automobil.

To vozilo će im biti na raspolaganju do ponovnog preuzimanja njihovog auta. Usluga važi za sve tipove automobila, ukoliko servisiranje i popravka traju duže od jednog dana.

Takođe, ukoliko se obavljaju limarsko-farbarske popravke preko osiguravajućih društava, PSC Komnenović nudi još jednu pogodnost - oslobađanje plaćanja usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: