Šta ne treba da radite kad parkirate tuđi Lamborghini

Za ljubitelje automobila poseta Monte Karlu prilika je da na jednom mestu vide najskuplje i najbolje modele. Zaposleni koji rade na parkinzima luksuznih hotela u ovom gradu imaju jedinstvenu priliku da nakratko provozaju ove skupocene automobile - barem dok ih parkiraju.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.05.2014.

15:16

Default images

Obični smrtnici koji su retko u prilici da uživo vide Lamborghini Aventador, mogu samo da sanjaju da sednu za upravljač jednog takvog automobila.

Momku čiji je zadatak da automobile gostiju odveze na hotelski parking ostvarenje tog sna postaće noćna mora:



Zbog čega se radnik hotela nakon uspešno obavljenog parkiranja zakucao Lamborghinijem u Toyotu RAV4, možemo samo da nagađamo.

Kao mogući razlog autor video snimka navodi da je momak želeo da još malo uživa u zvuku moćnog V12 motora, ali da prilikom turiranja nije izbacio menjač iz brzine.

Pročitajte: Da li brinete kada vam neko drugi parkira automobil?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: