Prvo popravio, pa slupao mušteriji Lamborghini

Kada je vlasnik Lamborghinija Gallardo iz austrijskog mesta Rainbach predao ključeve svog vozila mehaničaru zbog manjeg kvara, nije mogao ni da sanja u kakvom će stanju zateći skupoceni automobil kad se vrati po njega.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 28.03.2014.

13:55

Default images

Nakon što je izvršio par sitnih popravki na Lamborghiniju, 29-godišnji automehaničar Niklas Schwart odlučio je da se u njemu provoza sa svojim prijateljem. Međutim, njegova želja da se malo zabavi za volanom, mogla je da bude kobna za obojicu, a svakako će ga skupo koštati.

Schwart je, pri pokušaju da naglo ubrza vozeći po vlažnom kolovozu, u jednom trenutku izgubio kontrolu nad automobilom i Gallardo je završio na krovu.
Na sreću, mehaničar je iz vozila izašao nepovređen, dok je njegov suvozač zadobio lakše povrede glave i zbrinut je na licu mesta, ali je Lamborghini Gallardo Spyder, vredan oko 150 hiljada evra, praktično uništen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: