Top Gear: Stig u novoj sezoni bačen u đubre?

BBC je objavio informaciju da nova sezona najzabavnijeg automobilskog programa na planeti počinje 30. juna.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 23.06.2013.

15:08

Default images

Iako je promotivni spot uklonjen sa zvaničnog YouTube kanala ubrzo po objavljivanju, na njemu se može videti James May dok se muči tokom jedrenja po olujnom moru i Jeremy Clarkson u Ferrariju F12 Berlinetta dok u punoj brzini izvodi skok preko brežuljka.

U novoj sezoni biće predstavljeni sportski jednosed BAC Mono, Jaguar F-Type i električni Mercedes SLS AMG.

Domaćini programa će takođe učestvovati i u neizbežnim izazovima tokom kojih će porediti vrhunske modele pout Audija R8 Spider, McLarena MP4-12C Spider i Ferrarija 458 Spider.

Kao i obično, najbrži YouTube korisnici uspeli su da na svojim kanalima sačuvaju snimak koji je BBC uklonio. Za kraj snimka ostavljen je zanimljiv potez u kojem ekipa baca Stiga "ukroćenog trkačkog vozača" u đubre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: