Automobili

Sreda, 17.10.2012.

12:20

Kako ubrzava Nissan GT-R?

Nissan GT-R je automobil koji pruža vrhunsko zadovoljstvo vozaču prilikom ubrzavanja. Izgleda da, osim onog koji sedi za upravljačem, u čistoj snazi ovog modela podjednako mogu da uživaju i ostali putnici u vozilu.

Izvor: B92

Default images

Na internetu je objavljena kompilacija snimaka na kojima su prikazane reakcije putnika prilikom startovanja Nissana GT-R iz mesta.

Većina njih bila je iskreno oduševljena dok je automobil ubrzavao uz pomoć sistema launch control, a u Nissanu GT-R uživao je čak i Džejms Mej (James May), čuveni “Kapetan Spori” iz emisije Top Gear:

Reakcije ljudi koji su imali prilike da osete snagu Nissana GT-R ne treba da čude s obzirom da je verzija iz 2011. godine od 0 do 100 km/h stizala za 3 sekunde.

Model za 2012. godinu, sa 550 ks, zabeležio je još bolje vreme, pa je tako u novembru 2011. na pisti u japanskom gradu Senda prilikom ubrzanja 0-100 km/h postignut rezultat od 2,84 s.

Pogledajte kako ubrzava unapređena verzija Nissana GT-R sa 1.600 ks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: