Automobili

Utorak, 11.05.2010.

11:12

Otvoren Jeep Club Srbija

Na Mećavniku, 8 i 9. maja 2010. održana je promocija Jeep Cluba Srbija. Gosti su bili u prilici da testiraju Jeep vozila po nepristupačnim terenima (kanjonima, grebenima i rekama) Zlatibora i Tare, na "soft" i "hard" trasama.

Izvor: B92

Default images

Jeepova filozofija je da su njihova vozila pokretni dom koji vas vodi i na mesta do kojih puta uopšte nema, bez obzira na vremenske uslove i godišnje doba, i upravo iz ovih razloga, pokrenut je Jeep Club Srbija koji okuplja ljubitelje ovog automobila, a njegovim vlasnicima omogućava da bolje upoznaju svoje vozilo, kao i sve njegove mogućnosti, ali i da se druže i zajedno istražuju atraktivne terene sa ljudima koji dele istu strast.

Učestvujući u akcijama koje Jeep Club organizuje moguće je pre svega da osetite Jeep duh avanture, ali i da, uz vođstvo iskusnog osoblja Jeep tima, otkrijete predele za koje možda niste ni znali da postoje.

Za članove Jeep Cluba Srbija u pripremi su raznovrsna putovanja tokom čitave godine koja pokrivaju svaki divlji kutak Srbije i susednih zemalja, od jednodnevnih, preko vikend akcija do višednevnih avantura.

Jeep Club pomaže i stručnim savetima po pitanju izbora pravih guma za svaku namenu, kao i dodatne opreme za kretanje po terenu (lanaca i drugih pomagala za kretanje po snegu i blatu, svetala, zaštite od mehaničkih oštećenja delova karoserije, GPS uređaja i slično).

Iskusni vodiči Jeep Cluba poseduju najveću elektronsku arhivu prevezenih off-road trasa u Srbiji, kao i dugogodišnje neposredno iskustvo koje se iz dana u dan obogaćuje novootkrivenim stazama.

Ukoliko imate specifične zahteve i želite da samostalno osmislite avanturu kakvu ne pronalazite u našoj bazi, možete da očekujete personalizovanu pomoć Jeepovih vodiča, koja može uključivati konkretne savete oko sastavljanja optimalnog plana vožnje.

U saradnji sa Jeep Clubovima iz drugih zemalja povremeno će članovima biti priređena iznenađenja, koja uključuju odlaske na redovna međunarodna okupljanja vlasnika Jeep vozila u Jeep Campu ili avanture u najegzotičnijim delovima planete.

"Tread Lightly" filozofija

Jeep Club Srbija veliku pažnju poklanja očuvanju životne sredine i kulturi boravka i kretanja u prirodi, posebno brinući o zaštiti područja Nacionalnih parkova i strogih rezervata prirode. U skladu s tim, ulažu napor da članove obuče kako da se svojim vozilom kreću kroz divljinu uz što manji stepen narušavanja osetljivih ekosistema, uz minimalno oštećivanje šumskih puteva, ne praveći prekomernu buku i ne izazivajući nepotrebno zagađenje, kao i da za sobom ne ostavljaju smeće i druge vrste tragova.

Šeik izgradio najveći Jeep na svetu

Camp Jeep u Njujorku

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Podeli: