Kako izgleda kada Model 3 ubrzava do maksimalne brzine

Pored trkačkih staza, nemački autoban je jedno od retkih mesta gde se Teslin Model 3 može legalno voziti maksimalnm brzinom. Ali ne predugo, inače se lako može ostati praznih baterija.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 19.04.2018.

15:05

Kako izgleda kada Model 3 ubrzava do maksimalne brzine
Screenshot YouTube

Dok se Ilon Mask i čelnici Tesle dovijajnu na sve načine ne bi li ubrzali proizvodnju Modela 3, neki se dobro zabavljaju isprobavajući maksimalni brzinu ovog električnog automobila.

Na Interentu je objavljen snimak na kome se vidi kako Teslina električna limuzina na nemačkom autobanu postiže maksimalnu deklarisanu brzinu ovog vozila, koja iznosi 225 km/h, za “Long Range” verziju.

Na snimku se vidi da je zvanično maksimalna brzina čak i nadmašena, ali da je za samo minut i po jurnajve baterija spala sa procenjenih 100 km preostale autonomije, na samo 80-ak:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: