Život

Četvrtak, 25.01.2024.

12:30

Od ove teške bolesti je preminula crnogorska glumica

Glumica Ivana Mrvaljević preminula je u 47. godini nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Izvor: B92

Default images

Pre godinu dana dijagnostikovan joj je karcinom dojke.

U oktobru prošle godine za "Radio Slobodna Evropa" pričala je da je bila zaprepašćena kad je saznala za dijagnozu i da se tom prilikom bukvalno onesvestila.

"Jer mnogi misle kad kažete karcinom, onda to znači adio zauvek. Tako sam u početku i ja mislila, i počela sam da se pripremam za neke stvari. Onda sam saznala za ciljane terapije, načine lečenja koji se nude. I krenula sam u borbu", rekla je glumica tada.

Ona je tada otkrila i da joj je najveća motivacija bila ćerka.

"I najveći strah i najveća motivacija je bila moja ćerka. Najveći strah je bio za njenu budućnost bez mene. Istovremeno je ona bila najveći motiv da se izborim. Zbog mog deteta sam smatrala da imam jedan jedini izbor – da odlučim da pobedim", rekla je Ivana Mrvaljević.

Ivana Mrvaljević ostaće upamćena po ulogama u u serijama "Budva na pjenu od mora", "Biser Bojane", "Mješoviti brak".

Rođena je 26. septembra 1976. godine na Cetinju.

Magistrirala je na univerzitetu u Torinu kinematografsku i TV produkciju i medijalne komunikacije na temu: Projekat Montenegro Film Comission.

Bila je i direktorka Gradskog pozorišta Podgorica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: