Život

Nedelja, 06.11.2022.

10:42

Džoni Dep opet singl, raskinuo sa advokaticom

Džoni Dep navodno više nije u vezi sa svojom advokaticom Džoel Rič, nedeljama nakon što je objavljeno da se par zabavlja.

Izvor: B92

Džoni Dep opet singl, raskinuo sa advokaticom
Foto: Profimedia

Za glumca filma "Pirati sa Kariba", počelo je da se piše da se zabavlja sa Rič krajem septembra, nakon što ga je advokatica zastupala u njegovom suđenju za klevetu protiv lista Sun 2020. godine.

Dep je izgubio slučaj, koji se odigrao pre eksplozivne pravne bitke protiv bivše supruge Amber Herd, ali su on i Rič (37) očigledno ostali bliski.

Advokatica, međutim, nije bila deo njegovog pravnog tima na suđenju protiv Herd, a Ben Ču i Kamil Vaskez su uspešno vodili optužbu.

Iako je As Vikli izveštavao da stvari postaju "ozbiljne" između njih dvoje, a da je njihova "hemija bila van granica", sada se tvrdi da je njihovoj vezi došao kraj.

Izvor je za Pipl Magazin rekao da se par više ne viđa, ali nije naveo razlog.

Izvor je ranije rekao publikaciji da su se "zabavljali, ali da to nije bilo ništa ozbiljno."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: