Život

Subota, 05.11.2022.

10:52

I Milica Pavlović hoće na OnlyFans

Pevačica Milica Pavlović veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a njen nalog broji 857.000 pratilaca.

Izvor: B92

I Milica Pavlović hoće na OnlyFans
Foto: Antonio Ahel/ATAimages

Njene provokativne fotografije privlače veliku pažnju javnosti, a Pavlovićeva ističe da postoji i mogućnost da otvori nalog na sajtu za odrasle i na taj način unovči svoje fotografije.

Nedavno je na tom sajtu profil otvorila bivša košarkašica Milica Dabović, gde je pretplata na mesečnom nivou 15 dolara, a uskoro bi na „OnlyFansu“ mogla biti i Milica Pavlović.

- Sve je za ljude, pa i "OnlyFans". Možda i ja nekad napravim profil na toj mreži. Nikad se ne zna - kaže Milica i priznaje da, uprkos vrelim fotkama i popularnosti, emotivnog partnera ni na vidiku:

- Nadam se da ću naći muškarca i bez profila na "OnlyFansu"! Imam simpatiju, ali vam neću otkriti ko je u pitanju. Muškarci kojima se sviđam prilaze mi preko poznanika i prijatelja. To mi se dopada jer onda znam da je to provereno i da je taj momak dobar.

O svom poreklu Pavlovićeva neretko voli da priča, a svoj rodni kraj kaže da često posećuje.

- Volim da odem u rodno selo jer me vraća na fabrička podešavanja. Opušta me da sa ljudima iz tog kraja razgovaram o tome da li im je kiša uništila useve, kolika im je plata, kakvu su zimnicu spremili - ispričala je Milica za Informer, prenosi 24Sedam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: