Život

Utorak, 25.10.2022.

10:36

Miloš Biković nadogradio kosu, pa podržao boksersku federaciju: Frizerski nokaut FOTO/VIDEO

Glumac Miloš Biković nesmanjenim tempom radi na dva fronta. Snima u Rusiji i Srbiji, a ništa manje nije angažovan ni u produkciji.

Izvor: B92

Miloš Biković nadogradio kosu, pa podržao boksersku federaciju: Frizerski nokaut FOTO/VIDEO
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Kako je obavestio pratioce na društvenim mrežama, ovih dana provodi sate u frizerskom salonu, radeći ono što je svojestveno pripadnicama nežnijeg pola - nadograđujući kosu.

Uz video, na kom mimikom pokazuje da baš i ne uživa u tretmanu, napisao je "Nevolje u raju", kao aluziju na novu seriju zbog koje je morao da se podvrgne frizerskoj intervenciji.
U međuvremenu, Biković je iz salona, sa nadograđenom kosom uputio apel svojim pratiocima da podrže Svetsku boksersku federaciju. Kao veliki ljubitelj ove plemenite veštine, pozvao je svoje fanove da potpišu peticiju i time daju snagu mladim sportistima i sačuvaju ovu disciplinu od propadanja i zaborava.

Oficijalna stranica federacije se zahvalila glumcu na podršci tako što su ripostovali njegovu objavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

10 h

Podeli: