- Vesti -

Isprozivali Balaševićevu pozivnicu za svadbu: "Boli me krindž od ovoga" FOTO

Balaševićeva pozivnica za venčanje ne prestaje da se komentariše

Izvor: hello
Podeli

Aleksa Balašević zakleo se svojoj izabranici Nikolini na večnu ljubav u "Hramu Svetog Save", gde ih je venčao patrijarh srpski, gospodin Porfirije. Kao iskreni vernik, sin Panonskog mornara ispoštovao je sve običaje koje nalaže crkva, a onda je, 23. juna, usledilo veliko slavlje za odabrane. To je par i naglasio u pozivnici:

"Njihovo poklonjenje vas poziva na pravoslavnu hadžijsku svadbu pod vedrim nebom Novog Sada. Vi ste u odabranih 150. Neopisiva je čast videti vas 23. juna!"

Svadba beše k'o svadba, i šta da se priča... Sve se dešavalo u luksuznom prostoru kluba "Reset" u najlepšem delu Sremske Kamenice, s pogledom na grad, sa jedne, i Frušku goru, sa druge strane.

Iako je događaj nosio znak „strogo poverljivo“, pozivnica je ipak pronašla put do društvenih mreža. Očas posla je postala predmet podsmeha, a duhoviti komentari u kojima se glavni akteri nimalo ne štede juče su usijali Tviter.

"Ne volim da komentarišem lične stvari, ali boli me krindž od ovoga 'vi ste u odabranih 150' i potreba da se tako nešto naglasi. Pa, tačno su za odneti im koverat sa parama iz Monopola. Ipak, pohvaljujem tekst latinicom, jer i 'hadžipraznoslavni' treba da znaju oba pisma", poručio je mladencima jedan "tviteraš".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 169 idi na stranu