Oglasila se Beba Balašević nakon sukoba sa Frajlama: "Lajte, kere"

Jelena Beba Balašević oglasila se na svom Fejsbuk profilu nakon što je juče javno prozvala ženski bend "Frajle".

Život

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2022.

21:55

Default images

Do sukoba između Frajli i Bebe Balašević došlo je posle priča da je porodica Balašević imala veze s uklanjanjem Jutjub kanala ovog benda. Nakon što im je kanal na ovoj društvenoj mreži ugašen, one su napravile novi.

Iako je jedna od osnivačica benda juče odgovorila Balaševićevoj ćerci kako je došlo do nesporazuma, Beba je danas objavila novi status.

Hrvati opleli po Oliveri Balašević – nakon skandala u Osijeku, podsetili javnost na sve njene odluke

"Moj otac je 2017. odlučio da zaštiti svojih dela pristupi mnogo jače... Kao što i kaže u izjavi...2017...Bio je zgrožen kad je čuo da je ceo koncert iz Beograda sniman sa stativa i okačen na YouTube svega par sati nakon 'Odlazi Cirkus'... Zgrožen.Normalnim ljudima bi bila uvreda objašnjavati da je njegova zgroženost u bilo kakvoj vezi sa zaradom...Tribjut bendovi?Užasavao ih se. Nije zamišljao da se njegove pesme izvode po pabovima uz pivo, burgere, i tipove koji su smatrali da je dovoljno da pustiš bradu, staviš ruku u džep i naplaćuješ ulaznice i ti si Đole...Nisi", napisala je Beba u objavi. "I ako to on nije odobravao, onda je elementarna pristojnost da to ni ne radiš... A kada bi ti bendovi nastupali, morali bi da uplate autorskoj agenciji koja bi to onda uplatila njemu. Sada, nama...Dakle, ta zlobna i nakazna priča da je nama do para, nešto baš jako nema veze sa logikom. Ima veze samo sa pohlepom, zavišću, pomerenim vrednostima, erotomanijom i licemerjem...Pun mi je inbox srca, molbi da sredim ulaznice, potpise i fotke od likova koji mi sada pišu da sam...Da ne lajem. To će oni već. I ispod ovog posta...Taj čovek je moj najbolji prijatelj na svetu. On je dao sve od sebe da nama ispuni sve snove...Naravno da ću se dok sam tu truditi da ispunim sve što je od mene očekivao. I zbog toga ću biti i vrijeća buha i nakaza i veštica i štogod...Lajte, kere.To ništa nikad neće moći da promeni činjenicu da sam uvek bila i zauvek ću biti njegovo lavče, svugde sa njim, u njegovom svemu", glasio je nastavak objave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: