Dara Bubamara o tuči na aerodromu: "Pao mi je mrak na oči", "On ima kompleks jer vozim bolja kola"

Pevačica Dara Bubamara osvrnula se na nedavni incident na aerodromu "Nikola Tesla", kada se fizički obračunala sa jednim muškarcem.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 29.05.2022.

17:43

Dara Bubamara o tuči na aerodromu:
Foto: Printskrin/TV Prva

Pevačica je nedavno doživela i neprijatnost na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kada ju je nepoznati muškarac verbalno napao.

"Nikada do sada mi se nije desila takva situacija, jer za mene godinama važi da sam ja jedna gospođetina i znam kako treba da se ponašam. Trudim se da takve situacije iskuliram, međutim ovo nisam mogla kada mi je prišao muškarac od dva metra i 110 kilograma. Meni, ženi koja ima metar i šezdeset i rekao mi je: 'Kako to voziš, sad ću ti je***i mater'. Bukvalno tim rečima mi se obratio, pred policijom. Meni je pao mrak na oči i ja sam skočila na njega i udarala sam ga pesnicama, nogama... Da je bilo pet muškaraca ja bi skočila, prijavila sam slučaj policiji, sebe da sam ga napala, a i njega da je bio nekulturan", iskrena je bila Dara, navodi "Blic".

"Ne mislim da su se dzentlmeni izgubili, oko mene su svi moji prijatelji fini. Ovo što se meni nedavno desilo je čisto ljubomora, što on ima slabiji auto, a ja jedan od najjačih. Ja sam to tako shvatila, ali taj kompleks je dobio po tamburi", zaključila je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

171 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: