Oglasila se Georgina Rodrigez, prvi put nakon smrti novorođenog sina

Teška sudbina zadesila je fudbalera Kristijana Ronalda i Georginu Rodrigez. Nakon saopštenja da im je preminuo novorođeni sin, Georgina se prvi put oglasila objavom na Instagram profilu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2022.

21:15

Oglasila se Georgina Rodrigez, prvi put nakon smrti novorođenog sina
Foto:EPA/ RAUL CARO CADENAS

Fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova devojka Georgina Rodrigez objavili su pre deset dana na društvenim mrežama tužnu vest da im je preminuo novorođeni sin.

"Sa najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveći bol koji roditelj može da oseti. Samo rođenje naše devojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak sa malo nade i sreće. Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama na pruženoj nezi i podršci. Preplavljeni smo i tražimo privatnost u ovom teškom vremenu. Naš dečko, ti si naš anđeo. Volećemo te zauvek", napisali su.

Georgina je bila trudna sa blizancima i devojčica je preživela, a dečak je preminuo. Nakon deset dana dana, Georgina se danas prvi put oglasila na Instagramu i postavila fotografiju svog supruga snimljenu u trenutku kada je Kristijano Ronaldo bio na fudbalskom terenu na utakmici protiv Arsenala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: