Zbog njih Anđelina i Bred deluju harmonično; Voditelj o bivšem paru koji se sudi: "Besramni narcisi"

Dok traje pravna borba između bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd, mediji su preplavljeni detaljima iz sudnice u Virdžiniji, a svoje mišljenje o paru dao je TV voditelj Pirs Morgan, nazivajući ih "vrhunskim narcisima".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 14.04.2022.

15:00

Zbog njih Anđelina i Bred deluju harmonično; Voditelj o bivšem paru koji se sudi:
Foto: Profimedia/Sputnik

"Iskreno mogu da kažem da se moje zanimanje za ovaj besramno zaluđen i narcisoidni cvileći par može izjednačiti sa veličinom 'Micoplasma genitalium', najmanjeg živog organizma na planeti", napisao je Morgan u kolumni za "New York Post".

Voditelj je zatim dodao da se Dep i Herd mrze toliko strastveno da "zbog njih Anđelina Džoli i Bred Pit izgledaju kao reklama za ljubavnu harmoniju".

"U osnovi ovih mrskih laži stoji jedna neosporna činjenica: oboje su vrhunski narcisi", zaključio je Pirs Morgan.

Bivši voditelj "Good Morning Britain" optužio je par da "glume žrtve u vreme kada postoje milioni stvarnih žrtava koji su pogođeni ratom, smrtonosnim virusom i užasnim rastom troškova života".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: