Prva objava Marije Karan nakon navodnog incidenta sa dečkom FOTO

Glumica Marija Karan objavila je prvu fotografiju na Instagram nalogu nakon incidenta koji je pre dva vikenda navodno imala sa partnerom Vladom Balabanom ispred njene zgrade na Dorćolu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 21.11.2021.

17:05

Prva objava Marije Karan nakon navodnog incidenta sa dečkom FOTO
Foto: Profimedia

Marija se do sada o ovoj temi uopšte nije oglašavala u javnosti, čak ništa nije ni objavljivala na svojim profilima.

Ona je sada objavila selfi fotografiju i napisala: "Prelepa jesen".

Tužilaštvo izreklo hitnu meru u slučaju Marije Karan

Podsetimo, pre dve nedelje, oko 4 sata ujutru u Francuskoj ulici na Dorćolu došlo je do burne svađe koja je probudila ceo komšiluk.

Jedan od žitelja ove beogradske ulice je pozvao policiju i prijavio da iz jednog automobila u ulici čuje žena kako zapomaže.
Kada je policija došla, zatekli su porše kajen u kojem je na mestu vozača sedela glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen partner.

Novi detalji incidenta: Marija Karan trezna, dečko pod dejstvom alkohola?

Utvrđeno je da je sve počelo od svađe u jednom prestoničkom restoranu, a da je nakon toga dečko izašao iz objekta i krenuo ka garaži u Dositejevoj ulici.

Usledila je nova svađa koja je kulminirala tako što je dečko ošamario glumicu, a ona je uzela tegove i protivpožarni aparat i razbila zadnje staklo na automobilu.

Marija Karan zbunila izjavom u tužilaštvu: "Nije me udario, pala sam"

Marija Karan je u pratnji policijske patrole prevezena u Urgentni centar, a 9. novembra saslušana je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu gde je Karanova izjavila da ne želi da Balabana krivično goni, te da je povrede zadobila prilikom pada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: