Đokovićeva slika izazvala buru u BiH; "Evo s kim pije kafu" FOTO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boravi u Bosni i Hercegovini tokom odmora nakon Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Američkih Država.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.09.2021.

11:23

Đokovićeva slika izazvala buru u BiH;
Foto: Profimedia

Bio je Đoković opet u bosanskim piramidama, zatim je bio specijalni gost na svadbi našeg džudiste i olimpijca Nemanje Majdova.

Najveseliji na svadbi: Đoković i Dodik pevaju "Romaniju" i "Pukni zoro" VIDEO

Na društvenim mrežama je osvanula i fotografija sa Milanom Jolovićem Legendom, bivšim komandantom specijalne jedinice Vukovi sa Drine.

Jolović je bio komandant specijalne jedinice Vukovi sa Drine u sastavu Vojske Republike Srpske, a kasnije i komandant 72. specijalne brigade Vojske Jugoslavije.

Nosilac je brojnih vojnih i ratnih priznanja Vojske Republike Srpske i Vojske Jugoslavije, od kojih se posebno izdvaja orden Miloša Obilića za hrabrost.

Svojevremeno, Jolović je sa svojom jedinicom na Igmanu spasao život Ratku Mladiću, posle čega ga je Mladić unapredio u viši čin, a tokom rata sam Jolović je ranjavan tri puta.

Zbog fotografije, Novak se našao na udaru dela javnosti u Bosni i Hercegovini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

216 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: