Opet je to uradio: Sa vremena "skočio" na bubnjeve, uživo

Voditelj vremenske prognoze Ovain Vin Evans, još jednom je oduševio gledaoce BBC-ja kada se uživo, nakon saopštavanja vesti o vremenu, bacio na sviranje bubnjeva u studiju.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.04.2021.

15:27

Opet je to uradio: Sa vremena
Foto: Profimedia

Velški voditelj vremenske prognoze Ovain Vin Evans postao je hit na društvenim mrežama kada je, u aprilu prošle godine, na Tviteru objavio snimak na kojem čita vremensku prognozu od kuće, nakon čega se prebacio na svoje bubnjeve i odsvirao dobro poznatu melodiju špice za BBC-jeve vesti. Godinu dana nakon što je taj video prvi put podeljen, Evans, koji je bivši poluprofesionalni bubnjar, u četvrtak uveče, ponovo je iznenadio gledaoce BBC-ja.

Naime, nakon što je završio sa izveštavanjem o vremenu u studiju, otrčao je do bunjeva i još jednom počastio gledaoce nacionalne televizije izvođenjem uživo poznate muzike kojom se najavljuju vesti BBC-ja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: