Tanja Bošković: "Preživljavam siromaštvo, svu snagu sam potrošila"

Slavna glumica Tanja Bošković govorila je bez dlake na jeziku o svim nedaćama sa kojima se na svom životnom putu susrela.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.11.2020.

11:03

Tanja Bošković:
Foto: Printskrin/TV Prva

Tanja je nedavno pričala o periodu života kada se suočila sa glađu, kao i da "preživljava siromaštvo".

"Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane", rekla je naša glumica.

Navela je da je dobre građe, materijala i da može da preživi.

"Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod", ističe ona.

Dodala je da se "umorila".

"Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam - neću više. Treba da pružimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji", rekla je Tanja Bošković, a prenosi "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: