Trans-trudnoća: Muškarac koji je bio žena trudan sa ženom koja je bila muško FOTO

Ona je rođena kao muškarac, on je rođen kao žena i trenutno su najzanimljiviji trans-par. On je u osmom mesecu trudnoće, a beba je začeta prirodnim putem.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2020.

14:05

Default images

Kolumbijska transrodna manekenka Dana Sultana, koja je rođena kao muškarac, na društvenim mrežama podelila je fotografiju sa svojim mužem Estebanom Landrauom, koji je rođen kao žena, i u drugom je stanju.

Bebu su začeli prirodnim putem, jer su oboje zadržali organe s kojima su rođeni, izvestili su lokalni mediji, a prenosi "Dejli mejl".
"Ljubav je ljubav", naglasila je Dana na Instagramu, uz fotografiju na kojoj ljubi stomak svog muža.

Trudnoća se odvija kako treba i budući roditelji sad broje sitno do porođaja.

Otkrili su da će beba biti dečak i otkrili su da će mu dati ime Arijel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

226 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: