Odneo ga medved u jazbinu: Mislili su da je mrtav, a onda je progovorio VIDEO

Muškarac po imenu Aleksandar pronađen je u šumi nakon što je mesec dana proveo u medveđoj jazbini na području ruske regije Tuva u blizini granice s Mongolijom, a lovci koji su ga pronašli prvo su pomislili kako je reč o mumificiranom telu.

Život

Izvor: B92, Vecernji list

Petak, 28.06.2019.

09:01

Odneo ga medved u jazbinu: Mislili su da je mrtav, a onda je progovorio VIDEO
Foto: kyslynskyy/depositphotos

Ali su onda otkrili da je muškarac još uvek živ. Nanjušili su ga lovački psi koji su alarmirali svoje vlasnike, a oni su potom pozvali spasilačke službe. U šokantnom videu koji su objavili ruski mediji vidi se muškarac kom je celo telo prekriveno sasušenom krvlju i blatom, a koža mu je mrtvačke bele boje.

Muškarac koji se identifikovao jedino kao Aleksandar lekarima je rekao da ga je medved napao pre mesec dana. Slomio mu je kičmu i odneo ga u svoj brlog pa njegovo telo ostavio za kasnije. Ne seća se svog prezimena ni odakle je.

Aleksandar nije mogao da se kreće pa je pio sopstveni urin kako bi preživeo, a lekari priznaju kako ni sami ne znaju kako je ostao u životu.

Ova priča mnoge je podsetila na film "Povratnik" u kojem se Leonardo Di Kaprio borio s medvedom i na kraju preživeo, a koji je snimljen prema istinitom događaju.

Inače, danas se pojavila vest da se ovo zapravo nije ni dogodilo. Vest o ovom napadu pre nekoliko dana prvo su preneli svi veći moskovski mediji, da bi se ona brzinom munje raširila ostatkom sveta.

Nezavisni istraživači su počeli da istražuju da li se ovako nešto zaista i dogodilo.

Međutim, kako se ispostavilo, ni u jednoj bolnici u Tuvi, nije primljen pacijent pod ovim imenom i sa ovakvim povredama.

Muškarac sa ovim povredama primljene je u bolnicu u Aktobi, stotine kilometara dalje od Tuve i lekari su rekli da će uspeti da mu pomognu.

Priču o napadu medveda na ovog čoveka preneli su brojni moskovski mediji, ali se i dalje ne zan ko je ovu, po svemu sudeći, lažnu priču podmetnuo.

Upozoravamo da je video UZNEMIRUJUĆE PRIRODE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: