Poslednji snimak Lagerfelda pre dve nedelje a fotografija pre dva sata

Karl Lagerfeld preminuo je u 86. godini života. Nemački dizajner koji je život proveo u Francuskoj kreirajući za najveće svetske kuće poslednjih meseci se retko pojavljivao u javnosti, a na poslednju reviju Šanela (Chanela) u Parizu uopšte nije došao.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.02.2019.

13:15

Poslednji snimak Lagerfelda pre dve nedelje a fotografija pre dva sata
Foto: Gettyimages

Iz Šanela su tad rekli da se Lagerfeld ne oseća dobro, odnosno da je umoran. Na zvaničnom profilu na Instagramu Karla Lagerfelda poslednja slika objavljena je danas nešto pre 12 sati i pretpostavlja se da administrator nije još znao da je slavni dizajner preminuo.

Poslednji snimak preminulog dizajnera objavljen je 5. februara. Tom prilikom se obratio Karin Oitfeld i čestitao joj na modnom magazinu koji je skupio milion pratilaca.

"Tako sam srećan zbog nje. Magazin je predivan", kazao je dizajner u video-snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: